Juniorikarate

Lyhyesti

Tämä sivu on päivityksen alla. Alkamassa on junioreiden kamppailukurssi. Kaikki junioriharrastajat siirtyvät seurassamme tähän ryhmään. Maksetut maksut, vyöarvot, yms. on voimassa normaalisti.

Juniorikaratessa yhdistyvät liikkumisen riemu, leikkimielisyys ja tutustuminen monipuoliseen ja teknisesti vaativaan kamppailulajiin. Juniorikaraten eräs tärkeä päämäärä on lapsen liikunnallisten taitojen, nopeuden, ketteryyden ja motoriikan kehittäminen monipuolisesti harjoittelemalla.

Liikunnallisten taitojen ohella myös lapsen sosiaaliset taidot kehittyvät sillä karatessa toisen huomioon ottaminen ja vastustajan kunnioittaminen ovat olennaisen keskeisessä roolissa. Lisäksi lajille ominainen salikuri opettaa lapsille keskittymiskykyä ja jokapäiväisessä elämässä tarvittavia käyttäytymismalleja.

Kushin-Kan ry:n junioritoiminnan merkkipaaluja:
– nuorisotoiminnan aloittaminen vuonna 1984
– Nuori-Suomi sinetti vuonna 1992
– Karate-Kids toiminta 3-6 -vuotiaille vuonna 1993
– Pohjolan Nuori Suomi-palkinto vuonna 1993
– Pro Nuori-Suomi vuonna 2004
– Panda-Projekti palkinto vuonna 2010

Kushin-Kan oli ainoa karateseura vuoteen 2010 mennessä, jonka junioritoiminta on valtakunnallisesti palkittu ja huomioitu neljästi Suomessa. (Sekä ainoana myös kolmesti 🙂 )

Tuoreimmat junnutiedotteet

Junioreiden kamppailukurssi 11-14v, ti 7.11. klo 18.15-19.45 karateharjoitus.

t: ohjaajat

0 comments

Junioreiden kamppailukurssi 7-10v, ti 7.11. klo 17-18.15 karateharjoitus ja temppurata

t: ohjaajat

0 comments

Kushin Kan ja Hämeenlinnan Jalkapalloseura yhteistyöhön.

Seuramme junioritoiminta sai talvikaudeksi lisäväriä kun Hämeenlinnan Jalkapalloseuran tyttöjen HJS T08 joukkue harjoittelee karatea salillamme kerran viikossa. Tavoitteena on tuoda hiukan vaihtelua jalkapallon harjoitteluun ja oppia karaten harjoitusten kautta lisää koordinaatiota, nopeutta ja voimaa. Ja sitä kuuluisaa taistelutahtoa tulevan kesän peleihin. t: harri q.

0 comments

Junnutiedotteita. Vyökoe ja la harjoituksista.

Junnujen vyökoepäivä on ti 17.5. klo 17-18.15. Osallistujilla pitää olla vetäjien hyväksyntä. Junnujen vyötekniikkaharjoitukset lauantaisin klo 1230 – 1330. Kevään vyökokeeseen (17.5) aikovilla on mahdollisuus kerrata vyötekniikoita lauantaisin klo 1230 – 1330 mikäli tuntee tarvetta. Harjoitukset ovat tarkoitettu sekä lauantain että tiistain ryhmissä treenaaville. Lauantain ryhmälle mukaan joku hedelmä tms. Välipala treenien väliseen tankkaukseen. Ei […]

0 comments

2.4. junnuilla budotreeneissä luvassa kenjutsua

t: ohjaajat

0 comments