Vuoden 2021 jäsen- ja harjoittelumaksut

Huom! Harjoittelumaksut vuodelle 2021 tarkentuvat, koska kauden aloitus ajankohta on epäselvä pandemian vuoksi. Seurassa jatkavat harrastajat saavat kuitenkin alennuksia harjoittelumaksuihin.

Huom, korona-alennuksia vuodelle 2020! Tammikuussa aloitetun peruskurssin voi suorittaa ilmaiseksi loppuun syksyllä 2020 alkavalla peruskurssilla. (Normaalisti jatkaville hinta olisi ollut 170€ loppuvuodeksi 2020).

Huom, korona-alennuksia vuodelle 2021! Niiden peruskurssien hinta, joka on 120 € (100€+20€). Voit vaihtoehtoisesti ostaa 120€:lla 20 käyntikerran kortin. Näin maksat vain käymistäsi kerroista. Kun 20 kertaa on täynnä, voit lunastaa uuden 20-kortin tai vaihtoehtoisesti 10-kortin 60€.

Huom, korona-alennuksia! Seurassa jatkava jäsen. Saat seuraavaasta harjoittelumaksusta 15% alennuksen. Valmiin koronahinnan löydät taulukosta. Ota mukaasi todisteeksi vuoden 2020 tammi-maaliskuussa maksettu harjoittelumaksu. Näin ohjaajan on helppo tarkistaa asia. Ei koske 10-korttilaisia.

Kushin-Kan ry ei nostanut jäsen- ja harjoittelumaksuja vuodelle 2021… eikä nostanut vuonna 2020, 2019 !-)

Jäsen- ja harjoitusmaksut vuodelle 2021 ovat listattu oheen. Seuran tilinumero on IBAN FI98 103230 00 505812 (Nordea). Muista käyttää maksaessasi aina viitenumeroa.

Harjoittelijat maksavat vuonna 2021 jäsenmaksun (jäsenmaksua ei voi maksaa liikuntasetelillä). Tämän jälkeen valitaan minkä pituinen aika halutaan harjoitella ja maksetaan taulukon mukainen summa. Molemmat maksut on esitettävä ohjaajalle, kun tullaan harjoittelemaan. Maksutositteen voi esittää paperikuitilla tai mobiililaitteella.

Kertamaksulla ja 10-kortilla harjoittelevien ei tarvitse maksaa jäsenmaksua. Kertamaksu suoritetaan ohjaajalle.

Mikäli katsot mobiililaitteella, voit vierittää ruudun taulukkoa sivulle!

E-passi, Smartum ja Eazybreak -maksuvälineiden käyttö

Maksa verkkopalvelussa tai sovelluksellasi toimipaikalle “Kushin-Kan” haluttu summa ja näytä maksusuorituksen koodia harjoitusten ohjaajalle. Ohjaaja huolehtii koodin tarkistuksesta kassahenkilön kanssa.

Jos liikuntaseteli ei kata harjoittelumaksuasi voit maksaa puuttuvan summan käteisellä ohjaajalle tai seuran tilille viitenumerolla 1041. Esitä maksusta tosite paperikuitilla tai mobiililaitteella.

Jäsenmaksu

Peruskurssimaksut

maksetaan myös jäsenmaksu kalenterivuodelle

Harjoittelumaksut

maksetaan myös jäsenmaksu kalenterivuodelle

Muut harjoittelumaksut

ei jäsenmaksuvelvoitetta

Kannattajajäsenmaksut

ei jäsenmaksuvelvoitetta, ei harjoitteluoikeutta

Muut viitteet

Jäsenenä, jostain seuramme lajista peruskurssin suorittaneena, voit harjoitella kaikkia lajeja yhdellä harjoitusmaksulla!

Peruskurssi

120/kausi

Harrastuksen aloittaminen onnistuu yhdellä edullisella maksulla koko kaudeksi (talvi/kevät tai syksy/talvi)

Jäsenmaksu

20/vuosi

Peruskurssin jälkeen jäsen- ja harjoitusmaksulla voit harjoitella kaikissa lajeissa

Harjoitusmaksu

alk. €25/kk

Yli 18 vuotiaat 300€/vuosi (25€/kk)
Alle 18 vuotiaat 200€/vuosi (~17€/kk)