2019.3 syksy junnutiedote (pdf)

Tasokokeet pidetään la 30.11. (Varapäivä on ti 3.12. klo 17.30-18.30 jos la ei pääse kokeeseen). Kokeeseen voi osallistua, kun kortissa on 5-harjoittelukertaa, edellisestä vyökokeesta tai harjoittelun aloituksesta. Paikalle voi tulla harjoittelemaankin, jos merkintämäärä ei riitä. Ja toivomuksena on, että vanhempi tällöin kertoisi lapselle miksi kokeeseen ei voi osallistua. Toki kokeen pitäjä kertoo myös asiasta. Vanhemmat ovat tervetulleita mukaan tilaisuuteen.

Seuraavan kerran kokeet pidetään keväällä. Jos kumpanakaan päivänä ei nyt pääse, tämä ei tarkoita ryhmästä putoamista, vaan harjoittelu jatkuu ryhmässä tammikuussa normaalisti.

30.11. tasokokeessa kysytään salikäyttäytyminen ja etiketti sekä liikuntatemput. (Kevään tasokokeessa salikäyttäytyminen ja etiketti sekä lajikohtaiset tekniikat). Kokeessa asioita vielä opastetaan ja näin mahdollistetaan kaikille läpipääsy. Olemme vuosien saatossa havainneet, että monet ovat lopettaneet harjoittelun, kun koetta ei ole läpäisty. Nyt koe toimiikin enemmän harjoittelun kannusteena. Tummemmissa vyöasteissa katsomme sitten tekniikoita ja käyttäytymistä tarkemmin, jolloin läpipääsy kokeesta ei ole automaatio merkintöjen perusteella.

Tiedotteessa muutakin ajankohtaista asiaa!

t: ohjaajat