Kushin-Kan ry on hämeenlinnalainen kamppailulajien erikoisseura, joka on perustettu vuonna 1976. Seurassamme harrastetaan wadoryu karatea, hokutoryu ju-jutsua, kickboxingia, brasilialaista jiu-jitsua ja kenjutsua. Harjoituspaikkanamme toimii tilava ja moderni Myllymäen väestönsuoja eli Luola. Meillä on ryhmiä kaiken ikäisille – ”pilteistä pappoihin”, sekä vasta-alkajista mustiin vöihin. Voit kohentaa itsepuolustustaitojasi, kilpailla tiukasti tai kuntoilla oman mielesi mukaan. Seuramme on ollut Nuori Suomi -sinettiseura vuodesta 1992.

Jos toimintamme kiinnostaa, niin tule seuraamaan peruskurssiemme näytöksiä. Järjestämme myös itsepuolustuskursseja, lajinomaista Tyky-liikuntaa, liikuntatunteja, yksityistunteja sekä näytöksiä.

Meillä voit maksaa myös näillä

Kushin-Kan tarjoaa useita kamppailulajien harrastus mahdollisuuksia jäsenilleen laadukkaalla opetuksella. Voit harjoitella kaikkia lajeja yhdellä ja samalla harjoitusmaksun hinnalla. Peruskurssin jälkeen voit jatkaa valitsemasi lajin harjoittelua seurassa jäsen/harjoitusmaksun hinnalla lajin treeneissä. Halutessasi voit aloittaa toisen lajin päälajisi rinnalle tai siirtyä kokeilemaan uutta lajia ja palata myöhemmin ensin aloittamasi pariin.

Lajisivujen kautta voit tutustua meillä harjoiteltaviin kamppailulajeihin. Lajeista löytyy myös kattavia kuvauksia lajiliittojen verkkosivuilta joita kannattaa myös tutkailla. Lajisivuilla pääset tutustumaan seuramme historiaan lajin parissa sekä Kushin-Kanin toimintaan lajissa.
Seuran uusimmat kuulumiset, tiedotteet ja uutiset voit lukea tämän tekstin alta. Kaikki ajankohtaiset viestit näet seuran tiedotteet sivulta. Treeniajat voit tarkistaa harjoituskalenterista johon pääset tästä linkistä tai ylävalikon kautta.

Kamppailusalimme ‘Luola’ on väestösuojatila jossa seuramme harjoittelee. Luolassa on ~450 pehmeällä alustalla eli tatamilla suojattua harjoitustilaa. Kamppailusali on ulkopuolisilta suljettu. Harjoituksia ei pääse seuraamaan paikan päälle harjoitussalin kulunvalvonnan takia. Toivotamme uudet harrastajat mukaan peruskursseillemme tutustumaan lajiin. Jos olet harjoitellut seuramme tarjoamia kamppailulajeja aiemmin, ota yhteyttä. Mukaan voi tulla myös kesken harjoituskauden.

Alempana sivulla olevasta videosta voit tutustua salillemme saapumiseen.

Harrasta yhdellä hinnalla koko vuosi viidessä eri lajissa niin paljon kuin haluat!

Voit harjoitella myös lyhyemmissä jaksoissa. Maksat vain jäsenmaksun ja valitsemasi harjoitusjakson 3kk, 6kk, koko vuosi tai voit harjoitella kymmenen kerran kortilla. Tutustu tarkemmin hintoihimme täältä.

Lataa lisää

Tiedotteet ja uutiset

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin

Peruskursseillamme pääset kokeilemaan lajia kerran ilmaiseksi (poislukien naisten kuntokickboxing). Seuran jäsenille kurssit ovat ilmaisia (poislukien naisten kuntokb).

Mukaan pääsee kurssin aloituksesta noin kuukauden ajan. Jos olet harjoitellut kamppailulajeja aiemmin, niin voit päästä kurssille mukaan myöhemminkin. Soita ja kysy ensin!

Junioriryhmissä harjoitusiät ovat viitteellisiä. Juniorin on mahdollista vaihtaa ryhmää kesken kauden.

Kurssien alkuvaiheessa harjoitteluasuksi riittää t-paita/pitkähihainen ja verkkarit/shortsit. Peruskursseille voit ilmoittautua harjoituksien yhteydessä. Innokkaimmat voivat varata paikkansa etukäteen.

Kurssit on tarkoitettu tytöille ja pojille tai miehille ja naisille, ellei erikseen toisin mainita. Kursseilla tutustutaan harjoiteltavan lajin perusteisiin ja kehitetään monipuolisesti kuntoa sekä liikkuvuutta. Aiempaa lajikokemusta ei vaadita; tule sellaisena kuin olet!

Kaikki harjoitukset, lajiesittelyt ja ilmoittautumistilaisuudet pidetään seuramme harjoitustilassa Luolassa. Sisäänkäynti Louhimokatu 5 A 1.

Seura ei vakuuta harrastajiaan. Tarkista korvaako oma tapaturma-/kotivakuutuksesi kamppailulajeissa sattuvien tapaturmien hoitokuluja. Myös lajiliitot tarjoavat edullisia vakuutuksia.