Syksyn 2021 alkavat kurssit.

Peruskurssit täytetään ilmoittaumisjärjestyksessä, toivomme ennakkoilmoittautumista ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittautua voi myös harjoituksissa, jos tilaa on.

Junioreiden kamppailukurssi on täynnä. 2020 syksyn kurssilaisille on paikka varattuna ja huoltajille on lähetetty sähköposti aloitukseen liittyen.

Tämän hetkisen tiedon mukaan vallitseva pandemiatilanne ei vaikuta kurssin aloitusaikatauluun, eikä rajaa osallistujamäärää.

Tiedotamme jos tilanne muuttuu.

Tervetuloa aloittamaan uusi kamppailulajiharrastus!

Peruskursseillamme pääset koittamaan lajia kerran ilmaiseksi (poislukien naisten kuntokb). Seuran jäsenille kurssit ovat ilmaisia (poislukien naisten kuntokb).
Mukaan pääsee kurssin aloituksesta n. kuukauden ajan.
Jos olet harjoitellut kamppailulajeja aiemmin, niin voit päästä kurssille mukaan myöhemminkin.
Soita ja kysy ensin.

  • Junioriryhmissä harjoitusiät ovat viitteellisiä. Juniorin on mahdollista vaihtaa ryhmää kesken kauden.
  • Kurssien alkuvaiheessa harjoitteluasuksi riittää t-paita/pitkähihainen ja verkkarit/shortsit. Harjoittelu tapahtuu paljain jaloin.
  • Peruskurssit täytetään ilmoittaumisjärjestyksessä, toivomme ennakkoilmoittautumista. Ilmoittautua voi myös harjoituksissa. jos tilaa on.
  • Kurssit ovat tarkoitettu tytöille sekä pojille tai miehille sekä naisille, ellei erikseen mainita.
  • Kursseilla tutustutaan lajin perusteisiin, kehitetään monipuolisesti kuntoa ja liikkuvuutta. Aiempaa kokemusta ei vaadita; tule sellaisena kuin olet!
  • Kaikki harjoitukset, lajiesittelyt ja ilmoittautumistilaisuudet pidetään seuramme harjoitustilassa Luolassa. Sisäänkäynti Louhimokatu 5  A1.
  • Seura ei vakuuta harrastajia. Tarkista korvaako oma tapaturma/kotivakuutuksesi kamppailulajeissa sattuvien tapaturmien hoitokuluja. Lajiliitot tarjoavat edullisia vakuutuksia.
  • Vallitseva pandemiatilanne ja rajoitukset saattavat vaikuttaa siihen, että joudumme rajoittamaan kurssien osallistujamäärää.  Pandemiailanne saattaa valitettavasti vaikuttaa myös kurssien alkamisajankohtaan sekä toteutuuko kurssi ylipäätään.

Ikärajat

Junioriryhmät:
7 – 10 vuotiaat ja 11 – 14 vuotiaat
7 – 14 vuotiailla iät ovat viitteellisiä

Aikuisryhmät:
14 vuotta ja yli

Mikäli jokin asia jäi vielä askarruttamaan ota kurssin vetäjään yhteyttä tai käytä kyselylomakettamme.

Ilmoittaudu kurssille mukaan oheisella lomakkeella