OHJATUT HARJOITUKSET TAUOLLE

Valtioneuvoston kanslia on tänään linjannut, että koronavirustartuntojen vähentämiseksi tulee rajoittaa lähikontakteja harrastetoiminnassa ja muulla vapaa-ajalla. Ohjeistuksen mukaisesti, Kushin-Kan ry:n ohjatut kamppailuharjoitukset jäävät toistaiseksi tauolle perjantaista 13.3. alkaen. Tämä tilanne on meille kaikille todella ikävä, mutta tässä tilanteessa tärkein on terveys ja toimimme THL:n linjauksen mukaisesti. Seuraamme tiiviisti viranomaisten ohjeita ja määräyksiä sekä THL:n ohjeistuksia ja tiedotamme tilanteen muuttumisesta eri kanavissamme (nettisivut, facebook, lajien whatsapp-ryhmät)

Sali on kulkuavaimen omaaville henkilöille avoinna vapaaharjoittelua varten, salissa on silloin väljempää ja lähikontaktien välttäminen on mahdollista. Vapaaharjoittelussa ei ole harjoitusaikoja, joten saliin voivat kulkuavaimen omaavat henkilöt tulla periaatteessa, milloin vain.

On ensiarvoisen tärkeää, että hygieniasta pidetään hyvää huolta, kädet tulee pestä huolellisesti vedellä ja saippualla. JOS TUNNET OLOSI VÄHÄNKÄÄN FLUNSSAISEKSI TAI MIKÄLI JOKU SINUN LÄHIPIIRISSÄSI SAIRASTAA, ÄLÄ TULE SALILLE!

Mikäli sinulla tai lähipiirissäsi todetaan koronavirustartunta tai olet joutunut karanteeniin, tiedotathan lajisi vastuuhenkilöitä tai sähköpostiin info@kushin-kan.fi Jäsenistön terveystiedot ovat salassapitovelvollisuuden piirissä.

Jossain vaiheessa tämäkin epidemia laantuu, ja pääsemme jälleen yhteisten harrastustemme pariin. Tehdään nyt parhaamme tartuntojen välttämiseksi ja taudin leviämisen hidastamiseksi!

Kushin-Kan ry, johtokunta

Lisätietoja Harri Heikkari, pj. P: 040 540 1916, info@kushin-kan.fi