Tätä ohjetta noudatetaan kaikissa Kushin-Kan ry:n harjoitustapahtumissa Myllymäen Luolassa 16.8.2021 lähtien. Kushin-Kan ry:n johtokunta seuraa Korona-tautitilanteen kehittymistä ja noudattaa viranomaisten antamia määräyksiä ja ohjeita ja tarvittaessa muuttaa tätä oheistusta.

  1. Harjoituksiin saavat tulla vain täysin oireettomat henkilöt. Ohjaajan tulee tätä valvoa ja muistuttaa harrastajia asiasta säännöllisesti.
  2. Mikäli harjoittelija on joutunut karanteeniin, ilmoitetaan tilanteesta sähköpostiin info@kushin-kan.fi, jotta voidaan arvioida tilanteen vaikutus harjoitusryhmään.
  3. Vaikka harrastaja tuntisi itsensä terveeksi mutta on ollut oireisen henkilön kanssa kontaktissa, harrastaja ei voi tulla harjoituksiin ennen kuin on tiedossa, että johtuivatko henkilön oireet Covid-19 tartunnasta.
  4. Ulkomailla matkustaneiden edellytetään noudattavan terveysturvallisuusohjeita koskien matkustamista koronapandemian aikana. Katso matkustaminen ja koronaviruspandemia.
  5. Kaikki harjoitusryhmät noudattavat annettua harjoitusaikataulua. Luolatilaan mennään vasta kun harjoitus alkaa.
  6. Luolalla on maskisuositus ulko-ovelta lähtien. Tatamille harjoittelemaan tultaessa maskin voi ottaa pois.
  7. Käsien desinfiointi tai pesu vedellä ja saippualla suoritetaan ennen tatamille tuloa.
  8. Harjoituksissa suositaan mahdollisuuksien mukaan vakipareja ja pienryhmiä. Harjoituksen ohjaaja vastaa tästä.
  9. Harjoituksen kesto n. 1h, jonka jälkeen siivous ohjaajan ohjeiden mukaan.
  10. Luolalta poistutaan välittömästi siivouksen jälkeen, jotta Luolaan jää n. 15min tuuletustauko ennen seuraavaa ryhmää.

Toimimalla näiden ohjeiden mukaisesti teemme kaikki harjoituksista turvallisia ja toimivia!
Kushin-Kan ry., johtokunta
Lisätiedot: Harri Heikkari, puheenjohtaja p. 040 5401916