Tätä ohjetta noudatetaan kaikissa Kushin-Kan ry:n harjoitustapahtumissa Myllymäen Luolassa lokakuusta 2020 lähtien. Kushin-Kan ry:n johtokunta seuraa Korona-tautitilanteen kehittymistä ja noudattaa viranomaisten antamia määräyksiä ja ohjeita ja tarvittaessa muuttaa tätä oheistusta.

  1. Harjoituksiin saavat tulla vain täysin oireettomat henkilöt. Ohjaajan tulee tätä valvoa ja muistuttaa harrastajia asiasta säännöllisesti.
  2. Mikäli harjoittelija on joutunut karanteeniin, ilmoitetaan tilanteesta sähköpostiin info@kushin-kan.fi, jotta voidaan arvioida tilanteen vaikutus harjoitusryhmään.
  3. Vaikka harrastaja tuntisi itsensä terveeksi mutta on ollut oireisen henkilön kanssa kontaktissa, harrastaja ei voi tulla harjoituksiin ennen kuin on tiedossa, että johtuivatko henkilön oireet Covid-19 tartunnasta.
  4. Ulkomailla matkustaneiden on pysyttävä pois Luolan harjoituksista 14 päivän ajan Suomeen saapumisesta.
  5. Kaikki harjoitusryhmät noudattavat annettua harjoitusaikataulua. Harjoituksesta viimeinen 10-15 min käytetään tatamin ja mm. ovenkahvojen pyyhkimiseen desinfiointiaineella. Tämä tehdään jokaisen treenin ja ryhmän jälkeen. Harjoituksen ohjaaja vastaa tästä toimenpiteestä.
  6. Harjoitusryhmien tulee poistua Luolasta annetun harjoitusaikataulun loppuun mennessä. Harjoituksiin tullaan lähellä alkamisajankohtaa.
  7. Jalat pestään kotona. Käsien desinfiointi tai pesu vedellä ja saippualla suoritetaan Luolalla porrastetusti ennen harjoituksia.
  8. Pukuhuone- ja suihkutilojen käyttöä tulee välttää; suosittelemme, että harjoituksiin tullaan ja harjoituksista lähdetään treenivarusteissa ja peseydytään vasta kotona.
  9. Harjoituksissa suositaan mahdollisuuksien mukaan vakipareja ja pienryhmiä. Harjoituksen ohjaaja vastaa tästä.
  10. Kasvomaskin käyttöä suositellaan harjoituksissa

Toimimalla näiden ohjeiden mukaisesti teemme kaikki harjoituksista turvallisia ja toimivia!

Kushin-Kan ry., johtokunta

Lisätiedot: Harri Heikkari, puheenjohtaja p. 040 5401916