Tätä ohjetta noudatetaan kaikissa Kushin-Kan ry:n harjoitustapahtumissa Myllymäen Luolassa elokuusta 2020 lähtien. Kushin-kan ry:n johtokunta seuraa Korona-tautitilanteen kehittymistä ja noudattaa viranomaisten antamia määräyksiä ja ohjeita, ja tarvittaessa muuttaa tätä oheistusta.

1. Harjoituksiin saavat tulla vain täysin oireettomat henkilöt. Vähänkään sairaana ei tietenkään kukaan tule treeneihin. Ohjaajien tulee tätä valvoa ja muistuttaa harrastajia asiasta säännöllisesti.

2. Mikäli harjoittelija on joutunut Korona-varotoimien tai karanteenin takia eristykseen, hänen toivotaan ilmoittavan tilanteestaan omalle ohjaajalleen tai sähköpostiin info@kushin-kan.fi jotta voidaan arvioida tilanteen vaikutus harjoitusryhmään

3. Vaikka harrastaja tuntisi itsensä terveeksi mutta on ollut oireisen henkilön kanssa kontaktissa, harrastaja ei voi tulla harjoituksiin ennen kuin on tiedossa, että johtuivatko henkilön oireet Covid-19 tartunnasta.

4. Ulkomailla matkustaneiden on pysyteltävä pois Luolan harjoituksista 14 päivän ajan Suomeen saapumisesta.

5. Kaikki harjoitusryhmät noudattavat annettua harjoitusaikataulua. Harjoitusajasta viimeinen 10-15 min käytetään tatamin ja mm. ovenkahvojen pyyhkimiseen desinfiointiaineella. Tämä tehdään jokaisen treenin ja ryhmän jälkeen, ei ainoastaan kerran illassa. Harjoituksen ohjaaja vastaa tästä toimenpiteestä

6. Harjoitusryhmien tulee poistua Luolasta annetun harjoitusaikataulun loppuun mennessä; tämä koskee erityisesti illan ensimmäistä harjoitusvuoroa: Illan viimeiset vuorot voivat halutessaan liu’uttaa aikataulua.

7. Ennen harjoituksia kaikki pesevät kätensä vedellä ja saippualla. Myös protokollan mukainen jalkojen pesu suoritetaan.

8. Pukuhuone- ja suihkutilojen käyttöä tulee välttää; suosittelemme, että harjoituksiin tullaan ja harjoituksista lähdetään treenivarusteissa ja pestään vasta kotona.

9. Harjoituksissa suositaan mahdollisuuksien mukaan vakipareja ja pienryhmiä. Harjoituksen ohjaaja vastaa tästä.

10. Halutessaan harrastajat voivat käyttää kasvomaskia harjoituksissa

Toimimalla näiden ohjeiden mukaan teemme kaikki harjoitustapahtumistamme turvallisia ja toimivia!

Kushin-Kan ry., johtokunta

Lisätiedot: Harri Heikkari, puheenjohtaja p. 040 5401916